Fløjteklassen

Lille Sal kl. 15.00

Det Jyske Musikkonservatoriums Fløjteklasse har gennem flere år bestået af unge fløjtenister fra mange europæiske lande. I dette studieår har vi studerende fra Spanien, Georgien, Sverige og Danmark.

Fløjteklassens koncert ved RAMA indledes med en fantasi over dejlige melodier fra Mozarts opera “Figaros Bryllup” for 4 fløjter. Sprudlende og smuk musik sammensat af den danske komponist og fløjtenist Joachim Andersen, der har komponeret et stort antal etuder og koncertstykker for fløjten, som han selv spillede på allerhøjeste niveau, idet han en årrække var Solofløjtenist i Berliner Philharmonikerne. Elkido Suite er komponeret af Lars Fløe, komponist og nu organist i konservatoriets solistklasse. Suiten for 3 fløjter består af 4 satser og er inspireret af musik og kultur fra forskellige lande: Ungarn, Japan, Bulgarien (Balkan) og Spanien. Koncerten afsluttes med en Koncert for 5 fløjter af den franske barokkomponist Joseph Bodin de Boismortier.

Joachim Andersen (1847-1909): W.A. Mozart (1756-1791) “Figaro-Fantasie” for 4 flutes
arr. Henner Eppel
Neus Signes Llinares, Mette Hommel Østerlund, Annie Nilsson Tengstrand og Salome Chikvaidze
Luciano Berio (1958): “Sequenza” per Flauto Solo
Ann Sophie Rønne Andersen
Lars Floee (f. 197…): “Elkido Suite” for Flute Trio
Szitakötõ- Sakura -Balkanski Mish-Mash
Neus Signes Llinares, Annie Nilsson Tengstrand, Mette Hommel Østerlund
J. Bodin de Boismortier (1691-1755): Concerto no. 3 In D major , Opus 15:3
Allegro – Adagio – Allegro
Ann Sophie Rønne Andersen, Johanne Buus Andersen, Salome Chikvaidze, Neus Signes llinares, Annie Nilsson Tengstrand og Mette Hommel Østerlund