HOEGSBERG // Caroline Marie

Rytmisk Sal kl. 14.30

Bag kunstnernavnet ‘HOEGSBERG’ gemmer sig sangerinden Julie Høgsberg. Hun udgav sit debutalbum ”Confessions” i 2015, hvilket kastede en lang række optrædener af sig, samt medvirken på bl.a. P4, TV2 Nord og Nordjyske.

Efter Confessions-tiden ville Julie afsøge nye veje og kastede sig over et intenst samarbejde med musiker og producer Anders Boll. I nye elektroniske verdener leger hun med mange forskellige temaer i livet, kærligheden og tankernes faldgruber, som danner grobund for hendes alterego HOEGSBERG.

Dette samarbejde har inspireret til et samarbejde med sangskriveren Caroline Marie, og på RAMA Festival 2017 vil de med dette duo-projekt fortolke hinandens sange samt præsentere publikum for ny musik, de har skrevet i fællesskab. Det bliver en stemningsfyldt koncert med intensitet og nærvær, hvor tankerne fra de to sangskrivere får frit løb blandt tæppet af publikum.

Caroline Marie skriver sine sange i et flatterende, mørkt rockunivers. Hendes tekster afdækker emner som identitet, ulykkelig kærlighed, men også selvstændighed er et tema, hun forsøger at belyse. Musikken kan beskrives som alternativ, americana rock. Selvom den meget karakteristiske, beskidte twanglyd gennemsyrer de fleste af hendes numre, er der dog også plads til det mere simple og organiske i hendes ballader.