Rakleverk

Lille Sal kl. 00.30

Trioen Rakleverk består af tre musiker:, Pia Christensen (rytmisk, elektronisk), Daniel Robinson (rytmisk klaver og komposition), Aina Helgeland Davidsen (klassisk saxofon). Vi er tre musikere, som er samlet for at skabe en unik form for musik, hvor vi kombinerer erfaringer fra både rytmisk og klassisk musik. Vi leger med grænserne mellem genrer og ønsker at skabe oplevelser for publikum.

Vi startede trioen som et samtidsmusikprojekt fra Ainas side, for hvad er samtidsmusik? Er det lyde til alle kanter, musik som skal få folk til at tænke, kan det være musik skabt til at nyde, eller er det musik skabt i dag? Kan jazz minde om folkemusik og minimalistisk klassisk musik – eller kommer det an på, hvilken baggrund du har, og hvilke ører du lytter med?

Al musikken er skrevet af Daniel, den kan ændre sig i udtrykket, da den indeholder både rytmisk og klassisk improvisation. Et af stykkerne indebærer, at publikum bliver inkluderet og er meget visuelt i sit udtryk, da Aina skal spille på hele fire saxofoner, som hun skifter imellem. Rakleverk kan byde på en ny koncertoplevelse med instrumentkombinationer, som ellers ikke ville have været sat sammen.

Det er ikke den normale bandlyd eller triolyd i klassisk format, da Aina medbringer den klassiske saxofonklang, Daniel jazzklaverets flotte klange og Pia pop-kulturens fængende nuancer.

Program:
Daniel Robinson:
– Mimrende skyer
– Måge søger maling
– Om natten snakker buskene
– Lige til
– Tusind Pelikaner i Overstørrelse tager Bjørnene i deres Gab
– En kaskade af utilfredshed